Träning

Som nybörjare i klubben kommer du få lära dig grundtekniken inom bågskytte, och få prova på de olika diciplinerna. Du får via klubben tillgång till olika bågar för att hitta fram till den skjutstil som passar dig och som du vill fortsätta med. När du känner dig redo att ge dig ut och tävla behöver du en licens, som fås efter att du med ett skjutprov och ett skriftligt prov visar att du är redo.

Är du intresserad av att se om bågskytte är något för dig så är du välkommen att testa på två träningstillfällen gratis, efter det behöver du bli medlem för att fortsätta. Träningstiderna hittar du längst ned på sidan, och hur du hittar till lokalen finns här.

Junior eller senior?

Du får delta på träningen från och med det år du fyller 10 år.

Från det år du fyller 20 år så räknas du som senior.

Kontakta tränare

Behöver du kontakta en tränare så kan du nå Jesper Sjöblom på 0722055539 och Lucas Rydén på 0738240215. Du kan även skriva till [email protected] så skickar vi vidare informationen eller frågorna till rätt person.

World archery Beginners’ award program / Nybörjarprogram

På träningen jobbar vi med World archery BAP (Beginners’ award program) för att ge de nya skyttarna en stabil grund. Efter genomgånget program är skytten redo för att ta tävlingslicens och kan skjuta mer på egen hand. BAP Innehåller allt från hur man håller i bågen till materialhantering och hur tävlingar fungerar.